Raus. Flink. Engasjert. Strålende til å formidle. Dedikert. Til å stole på. Superlativene er mange til å beskrive min særdeles gode kollega gjennom flere år, Bjørn-Sverre Holme Juliussen, som nå dessverre er i ferd med å forlate Nordahl Grieg videregående skole. Som småbarnspappa har han og familien dog erkjent viktigheten av at de minste får være nær besteforeldrene, så derfor går nå turen til Ulsteinvik og nye utfordringer ved Hareid Ungdomsskule.

Jeg har hatt gleden av å samarbeide tett med Bjørn-Sverre i en rekke fag som matematikk, fysikk og ikke minst Teknologi og forskningslære, hvor vi var sammen om undervisningen på vg2 forrige skoleår. Dette ble et utrolig kjekt år, noe bildene under forhåpentligvis viser 🙂

Men i tillegg til å være en glitrende og kompetent fagperson med fokus på læring, er også Bjørn-Sverre en kar som virkelig byr på seg selv. Så jeg minnes med glede våre mange spennende samtaler om alt fra religion og politikk til fotball og kakefredager med fysikklassene våre (ispedd en kahoot eller to) 🙂

Vi er mange som kommer til å savne Bjørn-Sverre stort! Han har vært en strålende kollega, og jeg vil ønske han og den flotte familien hans hjertelig lykke til i nye og spennende omgivelser litt nord for Bergen 😉