USAs 45. President, Donald Trump, har nå sine første 4 (og eneste?) år bak seg i det Hvite hus. Om kun få dager arrangeres det 59. Presidentvalget i USA, og spørsmålet er hvorvidt den sittende Presidenten får fornyet tillit hos velgerne.

Min personlige mening? Jeg håper han sendes hodestups ut av Washington D.C. President Trump har vært en ulykke for USA, og det er igrunnen smått utrolig at han fremdeles har såpass stor oppslutning blant sine trofaste supportere.

Det er mye og mangt jeg tenker President Trump bør kritiseres for. Her kommer (i tilfeldig rekkefølge) de 5 største grunnene til å vrake Donald Trump som President i Amerika.

Argument 1: Trump sitt horrible kvinnesyn

Argument 2: Separasjonen av innvandrerbarn fra sine foreldre på USAs sørlige grense

Argument 3: Håndteringen av Covid-19

Argument 4: Rasisme

Argument 5: En udugelig President